FinEst-Hall Factory on investeerinud tootmisse 5,5 miljonit eurot

Ettevõte on investeerinud tootmisse 5,5 miljonit eurot, Andre Koit on FinEst-Hall Factory uus juht

Andre Koit on FinEst-Halli uus juht. Senisest juhist Jaanus Laanest sai aktiivne müügijuht ning ta hakkab tegelema vabade tootmisvõimsuste müügiga. Ettevõte ujub vastuvoolu ja investeeris uude tehasesse ja seadmetesse 5,5 miljonit eurot.

Andre Koit ütleb enda tööle asumist kommenteerides, et FinEst-Hall Factorys on esindatud kõik tootmisprotsessi elemendid ning uued ideed, seadmed ja digitaliseerimine on just see, mida üks insener vajab. „Olles varasemalt juhtimise ja tehnoloogiliste protsessidega tihedalt kokku puutunud, tunnen rõõmu sellisest väljakutsest,“ räägib Andre Koit.

Jaanus Laane, juhatuse liige ja värske müügijuht märgib, et seoses hoogsa kasvuga vajati meeskonda tegevjuhti, kes omab kogemusi tootmisprotsesside juhtimisel ja efektiivsuse tõstmisel. „Mina saan tegevjuhi kohalt müügipoolele liikudes laiendada ettevõtte tooteportfelli ning koostööparterite ringi. Lisaks oma toodete valmistamisele saame pakkuda lisavõimsust ettevõtetele, kes analoogseid detaile vajavad. Uute seadmete vabadele tootmismahtudele on juba tänaseks sõlmitud esimesed lepingud partneritega. Müügiplaan aastale 2023 on pigem positiivse kasvuga,“ lubab ta.