Dacia Manifesto – seikluslik ideeauto

Dacia tõmbas katte uuelt ideeautolt MANIFESTO. Tegu on ideeautoga, mis koondab ja kinnistab väärtusi, mida Dacia bränd esindab. See rahuldab põhivajadused, kuid on samas lahe, vastupidav, sobiv looduses viibimiseks ning majanduslikust ja keskkonna seisukohast tõhus. MANIFESTO Concept on ideede kasvulava ja mõned selle teedrajavad funktsioonid täiustavad tulevasi Dacia seeriaautosid.

MANIFESTO ideeautoga kinnitab bränd oma visiooni põhivajadusi rahuldavast, lahedast, vastupidavast, taskukohasest ja keskkonnasäästlikust autost. MANIFESTO on loodud testimaks ideid ja sõiduk, mis on seotud loodusega, keskkonnasõbralik ja täis uusi tehnoloogiaid, millest mõned on saadaval tulevastel Dacia sõidukitel.

„Meile Dacias meeldib asju reaalsetena hoida. Uute ideede väljatöötamisel ja uurimisel tundsime, et peame 3D-simulatsioonidest loobuma ja nägema, kuidas need päriselus välja näevad! Lisaks sellele, et MANIFESTO Concept on disainerobjekt, kätkeb see meie visiooni ja ühendab endas laia valikut uuendusi – mõned hõlmavad äärmuslikku teostust, kuid on siiski klientidele taskukohased. Kasutame mõnda neist tulevastel Dacia mudelitel”, sõnab Dacia disainidirektor David Durand.

MANIFESTO ei ole tulevikumudel: see väljendab brändi eesmärki toetada oma kliente, kes tegelevad vabaõhuharrastustega, laiendades samal ajal väärtusi ja omadusi, mis on Dacia sõidukitele edu toonud. Selle ideeautoga astub Dacia sammu edasi, pakkudes välja sõiduki, mida saab kasutada spetsiifilisemate ülesannete täitmiseks, näiteks looduskeskkonna kaitsmine või matkajate abistamine.

Kontseptautot tutvustatakse laiemalt Pariisi autonäitusel alates 18. oktoobrist.