Tallinnasse Kalamajja tuleva lasteaia Kelluke nurgakivi sai asetatud, ehitustööd on graafikus ning hoone valmib selle aasta sügisel.

Uue Tallinnasse Kalamajja tuleva lasteaia Kellukese nurgakivi asetasid abilinnapea Vadim Belobrovtsev, Põhja-Tallinna vanem Manueal Pihlap, lasteaia direktor Tamara Borsuk ja Mapri Ehitus tegevjuht Tarmo Roos. Ajakapslisse pandi nurgakivi asetamise kuupäevaga Postimees, lasteaia ehitusplaanid, euromündid, lasteaia head soovid tuleviku põlvkonnale ning laste joonistatud pildid.

Abilinnapea Vadim Belobrovtsev arvab, et vana lasteaia maja oli ajale jalgu jäänud ning kuna Kalamajja lisandub üha rohkem noori ja lastega peresid tekib ka suurem vajadus lasteaiateenuse järele.

Lasteaia Kelluke ehitab Mapri Ehitus. Ettevõtte tegevjuht Tarmo Roos arvab, et lasteaed saab olema täiesti uudne ja kaasaegne ning kogu ümbruskonnaga hästi haakuv hoone. „Lasteaiale nurgakivi pannes ei kujuta küll veel täpselt ette, milline see tuleb. Kuid ma usun, et siinsed õpetajad ja lapsed saavad täiesti uue lasteaiakogemuse ning olen kindel, et ka lastevanemad jäävad rahule kõigega, mis siia tuleb,“ ütles Tarmo Roos.