In Nomine kommunikatsioonibürooga taasliitus Siim Palu, kes jätkab tööd PR-konsultandina. Vahepealsel ajal omandas Siim teadmisi influencer– ning startupmaailmast, mida plaanib nüüd rakendada klientide kommunikatsioonivajaduste täitmiseks.

Poolteist aastat eemalolekut on teda ainult arendanud. Siimul on hea meel olla tagasi. „Kliendid on laias laastus jäänud samaks, kuid on lisandunud ka uusi. Jätkan uue tuhinaga sealt, kus pooleli jäi,“ toob Siim välja.

Enne In Nominesse naasmist töötas Siim meediaagentuuris influencer-meedia spetsialistina ning proovis kätt startup-turunduses, aidates Eestis loodud liikumisäpil nullist areneda. Nüüd on tema tee taas In Nominesse toonud.

„In Nomine oli minu esimene „päris“ töökoht pärast ülikooli ning ajateenistust. Sain siit oma esimese maitse kommunikatsioonivaldkonnast. See oli mulle ülimalt kogemusterohke eluetapp ning olen tänulik, et saan värske perspektiivitundega uusi väljakutseid vastu võtta.“

Siim õppis Tallinna Ülikoolis suhtekorraldust ja omandas vastava bakalaureusekraadi. Pärast ülikooli asus ta ajateenistusse pioneeripataljoni, pärast mida In Nominesse praktikale sai ning sealt edasi ka tööle jäi. Siim peab lugu fitnessist, korvpallist ning vormel-ühest.

Uhkeim saavutus mehe senisel karjääriteel on startupi sünni juures olemine ning sealse turunduse oma kätega üles ehitamine. „Idu- ja traditsioonilise ettevõtte vahel on tegelikult rohkem ühist kui võiks arvata. Tegeledes suurte või vähem suurte tööülesannetega, siis tean, et töö sisaldab endas rutiini ja protseduure. Siiski on väga põnev viia oma tillukese startupi sõnum nendeni, kes pole sinust kuulnud ja kuulnud pole nad selle pärast, et mõned kuud tagasi sind ei eksisteerinudki. See andis tohutult juurde: kogemusi, pingetaluvust, kontakte ja kõike muud.“