Rebranding: Unifiedpost on Fiteki uus nimi

Tegeleme In Nomines ka rebrandinguga. Alates jaanuarist 2021 tegutseb e-arvete saatmise- ja vastuvõtu ning finantsprotsesside automatiseerimise ettevõte Fitek uue nimega Unifiedpost.

Jõudude ühendamine Unifiedpost Groupiga lubab meil laiendada tootevalikut ja tutvustada uusi lahendusi finantsprotsesside juhtimiseks ja automatiseerimiseks. Saame pakkuda teenuseid märksa laiemalt, tuues Unifiedposti uued teenused Balti riikide ja Kesk- ja Ida-Euroopa turgudele. Ühise nime all tegutsedes oleme üleilmselt usaldusväärsemad ja edukamad, ütleb Unifiedpost AS tegevjuht Andrus Kaarelson. 

Andrus Kaarelsoni kinnitusel on Eesti riigi e-arvetele ülemineku otsused andnud hoogu innovaatiliste finantsteenuste arendamisele ja teinud Eesti selles vallas edukaks.  

Fitek Grupp on arvete halduse lahenduste turuliider Balti riikides, Kesk- ja Ida-Euroopas, mis sai Belgia ettevõtte Unifiedpost Group osaks 2019. aasta aprillis. Unifiedpost Group (UPG) arendab pilvepõhiseid teenuseid keskendudes klientide haldus- ja finantsprotsessidele, pakkudes lihtsaid ja nutikaid digilahendusi. Euroopa 15 riigis esindatud ettevõttel on plaan jõuliselt kasvada. 2020. aasta septembris noteeriti ettevõtte aktsiad Brüsselis Euronext börsil.  

Aastatel 2017–2019 on Unifiedpost Group oma müügitulud peaaegu kolmekordistanud ja jõudnud 69 miljoni euroni. 2019. aastal töötles Unifiedpost Group üle 350 miljoni dokumendi ja pakub teenuseid enam kui 400 000 väike- ja keskmisele ning enam kui 250 suurettevõttele. Ettevõtte kasvu soodustab arenev fintech-turg ja kasvav nõudlus digitaliseerimise järele. Samuti on kasv seotud standardiseeritud e-arve juurutamisega nii riiklikel tasanditel kui ka üle-euroopaliselt.