Rapla saab sügiseks uue Espaki kaupluse

Veel aasta lõpus andsime teada, et Raplas avab tuleval sügisel uksed uus Espaki ehitusmaterjalikaupluse, kus on müügi- ja laopinda kokku 3000 ruutmeetrit. Kaupluse arhitekt on Arhitektibüroo Peil, ehitaja Mapri Ehitus. Ehituse maksumus on 1,45 miljonit eurot ja seda aitab finantseerida Coop Pank. 

Andres Niklus, Rapla Espaki juhatuse liige põhjendab uue kaupluse vajadust sellega, et vanades ruumides ja liigendatud müügipinnal on väga kaua oldud ning Rapla inimesed ootavad kaasaegset ehituskauplust juba 15 aastat. “Rapla on väike, vaid 5000 elanikku. Ehituskauplust on siia lubanud ka teised ketid, aga kohalikena teame me ümberkaudsete inimeste vajadusi kõige paremini  ja nii on uue kaupluse rajamine meie arengus loogiline käik,” kinnitab Niklus. 

Margus Väärsi, Mapri Ehituse müügijuht: “Aasta lõpus võeti ehituse otsus vastu  ning sõlmisime lepingu. Lööme jaanuaris kopa maasse jaanuaris ja sügiseks ehitame Rapla maakonda esimese tänapäevase ehituskaupluse, kus Espak saab pakkuda kaasaegseid jaekaubanduse lahendusi.”