Forrest on Tartus, mets on Eestis

Forrest on uue kontseptsiooniga söögi- ja vaba aja veetmise koht Tartus. In Nomine pani õla alla, et Forresti eelavamine mööduks meeleolukalt. Forresti teeb eriliseks programmi mitmekesisus.

Forresti juht Martti Õigus: “Näeme nii Eestis kui ka lähiregioonis tohutut vajadust taasluua peatänava meelelahutusturg. Täna vaevleme 90-te elustiili kinni jäänud baaride ja klubide ikke all. Forresti tiimi eesmärk on tuua Tartusse tervislikke eluviise edendav söögi- ja vabaaja veetmise koht, mis õhkaks elujõulisust, positiivsust ja plahvatuslikku energiat.”

Forresti erilisus seisneb varieeruvas õhtuprogrammis. Kuuel päeval nädalas toimub Forrestis midagi erilist. Esmaspäeviti on erialainimeste kohtumised, teisipäevad on lauamänguõhtud, kolmapäeviti mängitakse lauatennist, neljapäeviti naerutavad külalisi stand-up koomikud, reedeti-laupäeviti on peod, ja mängivad DJd ning esinevad live-artistid.

Forrestis on esimesel korrusel valgusküllane, rohelusega kaetud fast-casual restoran, kus pakutakse kiiret, lihtsat ja mitmekesist tervislikku toitu. Peakokk Sven Pärn on eelnevalt töötanud NOA restoranis sous-chef’ina ning on nüüd Forrestis peakoka ametis.

Teisel korrusel on kokteilibaar, kus segavad jooke rahvusvaheliselt tunnustatud baarmenid. Toidud saab teisele korrusele saata toiduliftiga või siis kokteilid teiselt korruselt esimesele toimetada. Saalis on aatriumi kohale tõstetud lava, kust avaneb vaade Rüütli tänavale. Lisaks on üleval korrusel pinksilauad. Peale pingelist mängu saab end pesta, kohapeal on olemas duširuum, hoiukapid ja võimalik on laenutada rätikuid.