In Nomines asus tööle Siim Palu

Suve algul ajateenistusest tulnud Siim Palu alustas septembris tööd In Nomine kommunikatsiooniagentuuris. Praktika on lõppenud, aga Siimu jaoks algab nüüd tõeline töö.

Siim on õppinud Tallinna Ülikoolis suhtekorraldust ja omandanud bakalaureusekraadi. Ülikooli ajal oli ta praktikal reklaamiagentuuris, kus kirjutas sisuturundusartikleid ja viis läbi intervjuusid.
Pärast kõrghariduse omandamist suundus ta ajateenistusse, kus teenis Pioneeripataljonis. Teenistuse lõpuks saavutas ta lipniku auastme.
Innustatud militaarsest edust, asus Siim ka tsiviilelus tarkusi omandama. Kogemus maksab ja miski ei anna kogemust rohkem kui enda erialal töötamine.

„In Nomines praktikal olles õppisin iga päev midagi uut. Suhtlemine, kirjutamine, organiseerimine – need oskused on sel alal töötamiseks vajalikud. Õppimine ei ole kaugeltki veel läbi ja töötades jätkan enda erialase meisterlikkuse lihvimist.“

Pioneeritööd ja suhtekorraldust seob Siim nõnda: „Suhete loomine ja hoidmine on nagu silla ehitamine: kui maatoed on nõrgad, variseb see esimese raskuse all kokku“.